Søg

Privacy Policy

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi sætter pris på din interesse i vores hjemmeside. Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os. Nedenfor har vi informere dig i detaljer om håndtering af dine data.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Vi indsamler, opbevarer og behandler dine data til ordrebehandling af dit køb og mulige fremtidige garantikrav samt i reklameøjemed. Personlige oplysninger indsamles, når du giver det til os som en del af din ordre, eller når du åbner en konto eller ved tilmelding til nyhedsbrev.

En overførsel af dine personlige data til bruges af os i udførelsen af ​​kontrakten udbydere (transportører, logistikvirksomheder, banker).

Ret til information

Under Federal Privacy Act, har du ret til gratis oplysninger om dine lagrede data og ret til berigtigelse, blokering eller sletning af data.

E-mail-reklame (med Nyhedsbrev Tilmeld)

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev Din mail Kjoler til reklameformål bliver brugt, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde.


Brug af cookies

På vores hjemmeside bruger vi cookies. Cookies (kiks, kager) er små filer, der gemmes på din harddisk og gemme nogle indstillinger og data til udveksling med vores system via din browser. Denne lagring hjælper os til at designe hjemmesiden i overensstemmelse hermed for dig og gør det lettere for dig at bruge, for eksempel ved visse indtastninger gemmes, så du ikke behøver at holde gentage det. Din browser giver dig restriktive indstillinger for brug af cookies, hvilket kan resultere i vores tilbud ikke er mere eller begrænset arbejde for dig. Cookies kan også slettes der.

Brug af cookies

For at gøre besøger vores hjemmeside og til at tillade brugen af ​​bestemte funktioner, bruger vi cookies på forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, er efter afslutningen af ​​den browsersession, så når du lukker din browser, slettet (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og aktivere os eller vores partnerselskaber, din browser, næste gang du besøger genkende (persistent cookies). Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af ​​cookies og individuelt beslutte om deres accept eller udelukke accept af cookies til visse tilfælde eller generelt. I den ikke-accept af cookies, kan funktionaliteten af ​​vores hjemmeside begrænses

Session cookies

Sessionen (også kaldet session cookies) slettes, når du lukker din browser.

Langsigtede cookies

Det vil blive brugt i vores cookies, der forbliver med dig på harddisken. Udløbstiden er indstillet til din bekvemmelighed på en dato i fremtiden. I en yderligere besøg vil automatisk blive anerkendt, at du har været med os, og hvilke inputs og indstillinger, du foretrækker. (Såkaldte langsigtede cookies).

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer, for at hjælpe med at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af den cookie, om din brug af dette websted er normalt overføres til en server på Google i USA og opbevaret dér. I tilfælde af aktivering af IPAnonymisierung på denne hjemmeside, vil din IP-adresse blive afkortet i medlemsstater i Den Europæiske Union eller i en anden kontraherende stat afslutte aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde hele IP-adresse sendes til en Google-server i USA og bliver afkortet der. På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside, vil Google bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af hjemmesiden, udarbejde umReports på hjemmesiden aktivitet og give andre med hjemmesiden og derInternetnutzung relaterede tjenester til hjemmesiden operatør. Gennemføres som led i Google Analytics, at din IP-adresse ikke er forbundet med andre data, som Google. Du kan afvise brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser software; Men vi påpege, at du eventuelt kan bruge i deres fulde udstrækning i dette tilfælde ikke alle funktioner på denne hjemmeside.

Datasikkerhed

Dine betalingsoplysninger er krypteret under bestillingsprocessen overføres via internettet. Vi sikre vores hjemmeside og andre systemer gennem tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring og distribution af dine data af uautoriserede personer. Du bør altid behandle din adgang oplysninger fortrolige, og luk browservinduet, når du er færdig med at kommunikere med os, især hvis du deler din computer med andre.

Kontakt for Privacy

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller brug af dine personlige data, videregivelse, korrektion, blokering eller sletning af data og tilbagekaldelse af tilladelser indrømmet, kontakt venligst:

ikke fordi vi ikke er permanente Autoamtisierung persondata ansat.
Ernst Ludwig Kirchner Gade 9
67227 Frankenthal
Hobby-crafts@web.de

Tilbagekaldelse af samtykke

De tilladelser på vores hjemmeside kan leveres af dig (for eksempel til en e-mail nyhedsbrev abonnement) vi hver har logget og gemt. Du kan tjekke med os indholdet af nogen af ​​disse samtykke til enhver tid. Kontakt venligst denne e-mail til vores ovennævnte kontaktpunkt for databeskyttelse. Vi ønsker at advare dig, at du har givet samtykke til enhver tid kan tilbagekalde for fremtiden.

Klarna Privacy Policy

Brug af personlige data, når du vælger Klarna som en betaling Hvis du har besluttet at Klarna s betalingstjenester Klarna faktura Klarna konto som en betalingsmulighed, har du aftalt, at vi kræves til afvikling af fakturaen køb og identitet og kredit kontrol, efter personlige data såsom Første og sidste navn, adresse, fødselsdato, køn, e-mailadresse, IP-adresse, telefonnummer, og for afviklingen af ​​fakturaen køb Nødvendig data, der er forbundet med den rækkefølge, som antallet af elementer, varenummer, fakturabeløb og skat i procent har indsamlet og overført til Klarna. Om gennemsnitsberegning af disse data tager så Klarna oprette en faktura for behandlingen af ​​dit køb med det af dig ønskede faktura transaktion, og kan udføre en identitet og kredit check. Det har Klarna ifølge demBundesdatenschutzgesetz en legitim interesse i videregivelse af personoplysninger køber og det kræver at med henblik på identitet og kredit check ønskede oplysninger fra kreditoplysningsbureauer. I Tyskland kan det være følgende kreditoplysningsbureauer:

• Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden

• Biirgel Business Information GmbH & Co KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg

• Credit Reform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen

• infoscore Consumer Data GmbH, Rhein Straße 99, 76532 Baden-Baden

Ved at gøre beslutningen om oprettelse, vil gennemførelse eller ophør af kontraktforholdet indsamle og bruge Klarna bortset fra en adresse verifikation og information om betaling historie for køberen samt sandsynlighed værdier for denne adfærd i fremtiden. Beregningen af ​​denne score værdier ved Klarna er baseret på et videnskabeligt anerkendte matematiske statistiske procedurer udføres. Disse Klarna er bl.a. også bruge dit adressedata. Hvis der efter denne beregning viser, at dit kredit ikke er givet, vil Klarna informere dig straks. Tilbagekaldelse af brug af personoplysninger Modsat Klarna

1 Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at bruge de personlige data mod Klarna. Klarna er dog eventuelt yderligere ret til at behandle personoplysninger til at bruge og til at transmittere, for så vidt dette er for kontraktmæssig betaling forarbejdning via Klarna ydelser nødvendigt er påkrævet ved lov, eller som kræves af en domstol eller en myndighed.

2 Selvfølgelig kan du altid få information om de personlige data, der er lagret af Klarna. Denne ret er garanteret af Federal Data Protection Act. Hvis du er en køber, ønsker eller ønsker at dele Klarna skifter til de lagrede data, så du kan kontakte datenschutz@klarna.de.